zondag 13 maart 2011

Alles spat als een zeepbel uit elkaar.


Hier een post in het Nederlands, omdat ik niet weet hoe ik het anders moet verwoorden.
Ik moet even mijn frustratie kwijt.
De jongen die ik leuk vind heeft net op msn gezegd dat hij het te druk heeft én mij niet leuk vindt. Hij denkt niet dat het nog iets zou kunnen worden. Het voelt echt vreselijk, alsof er een stuk hart uit mijn lichaam is gereten dat weer moet aangroeien. Voor de zoveelste keer word ik afgewezen, en ik snap het niet zo goed. Ik ben niet bepaald lelijk ofzo en mijn persoonlijkheid is ook niet echt naar ):
Sterker nog, deze jongen kende me helemaal niet. Alleen via msn, door mijn spontane actie. Hoe kan hij me dan afwijzen?
Ik wil hem een sukkel noemen, een klootzak, maar ik kan het niet. Ergens heb ik het gevoel dat hij het waard is, maar de jongen die niet de moeite neemt mij te leren kennen, hoort het juist niet waard te zijn. Maar ik kan het niet zeggen. Ik had het gewoon zo graag gewild. Voor een keertje dat het me zou lukken, en bij deze jongen leek alles zo te klikken, er kon echt wat gebeuren.
En ik heb het gevoel dat het mijn schuld is. Dat slaat eigenlijk helemaal nergens op en dat weet mijn neus ook wel, maar toch voelt het zo. Maar dan doe je zo'n leuke, spontane actie om met hem in contact te komen en pakt het gewoon niet uit zoals je wilt.
En dan wordt je hart gebroken.
Ik zeg niet dat ik een hekel heb aan jongens, want dat zou ik niet menen. Maar ik heb wel een hekel aan hoe ze soms denken.

Nouja, ik heb vier vriendinnen gesmst. Niemand die reageert, joepie. Sorry dat ik het hier neerzet, maar ik moet even mijn verdriet kwijt. Ik word verscheurd door negatieve gedachtes dat ik gefaald heb, en positieve gedachtes dat ik ooit wel iemand zal vinden die wél voor mij wil gaan. Ik zou de positieve moeten volgen, maar de negatieve hebben op dit moment meer aantrekkingskracht.

4 opmerkingen:

 1. meid, als ik kon had ik je nu een dikke knuffel gegeven, sterkte :')
  je zult heus wel een jongen vinden die jou wel waard is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er komt nog wel een jongen, die veeeeeeel leuker is dan deze!

  Heel veel sterkte er mee<3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als hij niet eens de moeite neemt om je te leren kennen is hij het niet waard. Het is natuurlijk heel verrot als je hem leuk vind, maar je zal heus wel iemand vinden die jij leuk vindt, die JOU leuk vindt en die wel moeite voor je zal doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit komt me herkenbaar voor.... Ik heb een keer een hele lieve, gevoelige kaart gestuurd met mijn telefoonnummer erbij. Nooit meer wat van gehoord en ik bleef heartbroken achter...

  BeantwoordenVerwijderen